Miksi Cine-A?

Cine-A:n osaaminen kattaa kaikki video- ja audiotuotannon muodot aina käsikirjoituksesta laadukkaaseen lopputulokseen, striimattuun tapahtumaan ja siitä jatkojalostettuihin pientuotantoihin.

Videoviestinnän tulisi olla keskeinen osa organisaation kokonaisvaltaista näkyvyyttä ja osallistumista yhteiskunnalliseen keskusteluun. Kokonaisvaltainen viestintä voi sisältää studiokuvauksia, haastatteluita, tuotelanseerauksia, virtuaalituotantoja ja käsikirjoitettuja lyhytelokuvia. Näitä voidaan käyttää eri kanavissa, kuten verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja markkinointikampanjoissa, sekä hyödyntää erilaisilla päätelaitteilla, kuten infonäytöt, VR-lasit ja perinteiset näyttölaitteet.

Cine-A on kaikkien videotuotantomuotojen kokonaisvaltainen osaaja; tämä tarkoittaa normaalien studio- ja tapahtumakuvausten lisäksi virtuaalituotantoja cyclorama-studiossa, sekä automatisoituja AI-ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa.

Uusi innovaatiomme on tarjota vuosisopimuksella kattava joukko vuoden mittaan tarkemmin sovittavia videototeutuksia, mikä lisää ennustettavuutta ja auttaa asiakasta suunnittelemaan videovaikuttamista pitkäjänteisemmin ja kokonaisvaltaisemmin; se varmistaa budjetissa pysymisen ja asiakkaiden tilannekohtaisen joustavuuden.

Vuosisopimuksen hyödyt asiakkaalle:

  • Kokonaisvaltainen tarjonta: Asiakas hyötyy monipuolisesta ja kattavasta videotuotannon tarjonnasta, joka kattaa kaiken virtuaalituotannosta studio- ja tapahtumatuotantoon.
  • Taloudellinen ennustettavuus: Vuosisopimus tarjoaa asiakkaalle taloudellista ennustettavuutta ja auttaa suunnittelemaan pidemmän aikavälin markkinointistrategioita.
  • Laadukas ja ammattimainen tuotanto: Asiakas saa laadukasta ja ammattimaista videotuotantoa, joka vastaa hänen tarpeitaan ja auttaa erottumaan kilpailijoistaan.
  • Henkilökohtainen palvelu: Yritys voi tarjota henkilökohtaista palvelua ja tukea läpi projektin, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja luottamusta palveluihin.
  • Vuosisopimus vastaa toimintaympäristön nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Vuosisopimus videotuotannosta kanssamme on investointi tulevaisuuteen!”

Soita

040 0511 866