Livestream -videot

Etsitkö tapaa tavoittaa laajempi yleisö tapahtumissasi ja seminaareissasi? Live stream -palvelumme mahdollistaa tapahtumiesi striimaamisen reaaliajassa kaikkialle maailmaan.

Ammattitaitoinen henkilöstömme käyttää uusinta teknologiaa luovasti ja tuloksellisesti varmistaen korkealaatuisen striimauspalvelun. Fokuksemme on asiakastarpeessa ja hyödyissä, joten autamme sinua varmistamaan, että tapahtumasi saavuttaa mahdollisimman suuren yleisön. Vuosisopimuksellamme voit nauttia jatkuvuudesta ja lisäeduista, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi entistäkin helpommin.

Live stream -videot: Cine-A:n livestream -palvelu auttaa Sinua välittämään tapahtumasi, tai seminaarisi reaaliajassa suoraan yleisölle missä tahansa maailmassa. Voit järjestää tapahtuman, tai seminaarin ilman, että kaikkien osallistujien tarvitsee matkustaa fyysisesti paikan päälle, vaan kaikki osallistujat voidaan saada samaan paikkaan virtuaalisesti interaktiivisesti ja osallistuttaen.

Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii korkealaatuisen teknologian ja sujuvan striimauspalvelun käytöstä, joka varmistaa, että tapahtumasi tavoittaa laajemman yleisön. Henkilöstömme omaa vahvan kokemuksen vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä ja osaa hyödyntää uusinta teknologiaa luovasti ja tuloksellisesti.

Tarjoamme jatkuvaa kouluttautumista henkilöstöllemme, jotta voimme taata aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Cine-A:n ainutlaatuinen osaaminen ja pitkäaikainen kokemus live stream -videoiden tuottamisessa takaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

Lisäksi live stream -videoiden avulla voit viestiä yrityksesi vihreästä arvomaailmasta, sillä säästät matkustamisessa syntyvät hiilidioksidipäästöt. Tämä on myös merkittävä lisäarvo nykypäivän ympäristötietoisille yrityksille.

Voit hyödyntää live stream -palveluamme myös vuosisopimuksella, joka takaa jatkuvan yhteistyön ja pitkäaikaisen hyödyn. Näin voit varmistaa, että tulevaisuuden tapahtumasi ovat aina korkeatasoisia ja tavoittavat laajemman yleisön.

Ota yhteyttä jo tänään, ja aloitetaan yhteistyö, joka mahdollistaa tapahtumasi, tai seminaarisi onnistumisen laajemmalle yleisölle!

TEKNOLOGIA

Cine-A käyttää virtuaalistudioteknologiaa tarjotakseen asiakkailleen innovatiivisia ja laadukkaita videotuotantoja. Virtuaalistudio mahdollistaa monipuoliset kuvausmahdollisuudet, joihin ei välttämättä ole mahdollista päästä perinteisessä studiotilassa. Se myös tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa kuvauksia ilman tarvetta fyysisesti matkustaa paikan päälle kuvauskohteisiin.

Cine-A hyödyntää virtuaalistudiota monella eri tavalla, kuten live stream -tuotannoissa, virtuaalisissa tapahtumissa, tuote-esittelyissä ja mainosvideoissa.

Käytössämme on laaja valikoima erilaisia
virtuaalistudioteknologioita, kuten:

  • Kameranseuranta
  • Linssinseuranta
  • Kohdeseuranta
  • Chroma Key
  • Virtuaaliset lisäkamerakulmat

Lisäksi hyödynnämme viimeisimpiä
ohjelmistoja, kuten:

  • Unreal Engine 5
  • Aximmetry DE
  • Antilatency
  • Loled Virtual

Asiakkaidemme hyödyt virtuaalistudioteknologiasta ovat moninaiset. Virtuaalistudio mahdollistaa tapahtumien, esitysten ja kuvauksien järjestämisen ilman tarvetta fyysiselle paikan päälle matkustamiselle. Tämä säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä. Lisäksi virtuaalistudio mahdollistaa interaktiiviset kokemukset, joissa katsojat voivat osallistua aktiivisesti esimerkiksi virtuaalitapahtumiin ja live stream -lähetyksiin.

Cine-A:n ammattitaitoinen henkilöstö käyttää virtuaalistudioteknologiaa luovasti ja tehokkaasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Osaamisemme ja kokemuksemme virtuaalistudioteknologiasta yhdistettynä asiakkaan tarpeisiin takaavat hyödyn saavuttamisen asiakkaalle.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vuosisopimuksen, joka mahdollistaa jatkuvan yhteistyön ja kehityksen. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kestävän ratkaisun, joka takaa jatkuvan kehityksen ja huippulaatuisen palvelun.

Cine-A:n virtuaalistudiopalveluilla voit toteuttaa tapahtuman, esityksen, tai kuvauksen ilman fyysistä matkustamista, ja samalla tarjota interaktiivisia kokemuksia katsojille.

Soita

040 0511 866